Orrsövény ferdülésem van. Műtét, piercing, folyamat? Stb. Továbbiak lent!
Évekig nem kaptam levegőt. Egy-két doki azt mondta,hogy az orrspray függőségem miatt van, végül ma voltam ismét megnézetni, mert már elviselhetetlen volt, ajánlottak orrsövény műtétet, mivel a bal orrlyukamon csak 10% levegő jut be. (Vagy valami ilyesmi) Viszont a bal orrlyukamon,ahol műtenének egy orr karika piercingem van. Míg műtenének nem nőne be, de utána vissza szeretném tenni,(sima,bedugós piercing formában) hogy azért későbbiekben se nőjön be, mivel megszenvedtem érte.A műtét után visszarakhatnám? Vagy esélyem se lenne, mert úgy vágnák fel.vagy varrnák össze? Esetleg a műtétet végző orvossal beszéljem meg? Valakinek valami tapasztalata?Megmondom őszintén nem szeretném újra szuratni és elveszíteni se. Már hozzám tartozik.
A másik dolog. Műtét után mennyi ideig kellene bent feküdnöm?És meddig kell azt a vattás dolgot hordani?
Kinek milyen tapasztalata volt az orrsövény műtéttel?
Köszönöm a válaszokat!
Műtét után még 2-3 napig, vagy egy hétig kell bent lenni, attól függ hova mész.
A másik kérdésre sajnos nem tudom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!