Lisztérzékeny lehetek ha nincs hasmenés tünetem?
Az lenne a kérdésem, hogy nagyon intenzíven mozognak a beleim, hangokat adnak ki, és fel is puffadok rendesen, néha van hényingerem is - emiatt aludni sem tudok már hetek óta. Hajhullást is felfedeztem foltokban kopaszodok, de ez lehet genetikus. Semmi más tünetem nincs, ezért gyanakszom gluténérzékenységre. (laktózt már kiiktattam az étrendből).
De szimplán ennyi tünettel is lehetek gluténérzékeny és lehet, hogy ez most 20 éves koromban jött ki?
Elmentem egyébként vizsgálatra de még 10 nap az eredmény, viszont feldobom, hátha valaki kompetens ebben
Igen, végül laktóz és tejintoleranciát állapoítottak meg, azóta leálltam és minden bélmozgás puffadás eltűnt.
A hányingerem viszont megmaradt valszeg reflux lehet de még el kell mennem egy csövet nyelni h biztos legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!