Ket napja osszekoccantuttuk veletlenul a fogunkat a parommal mikor csokoloztunk. Azota a jobb felso metszofogam es a jobb felso masodik alatt lettek ilyen púpok vagy dúdorok vagy mik ezek?
Figyelt kérdés
azota erzek nyomast es tompa fajdalmat mi lehet ez?? Maga a fog nem faj,csak ha nyomas eri talan ezek a dudor krealjak a fajdalmat a fogamnak?vagy mi tortenhetett?? Mit tegyek ellenne?? Nagyon faj a szajpadlasom ezektol a dudoroktol meg az ínyem;(2016. nov. 23. 21:56
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg felsértette a foga az ínyed.Lehetőleg öblögess valami fertőlenítős lötyivel vagy vegyél szopogatós tablettát .El fog múlni.
2/2 A kérdező kommentje:
De maga a.fog nem.faj de.ha megerintem.vagy megnyomom kulso hatasra es erintesre faj de erzem hogy a fog (fogaim) a jobb metszo es a jobb kettes illetve a jobbfelso szemfognal van a problema alul es borzasztoan faj. ;( azok a púpok vagy micsodak. Probalom nem erinteni az alsoval illetve a nyelvemmel.Hasznalom a Listerint a total care t ,illetve Mindent mar fajdalomcsillapitot is. Mi lehet velem?? Lehet hogy megiscsak a foggal van valami kijebb jott illetve elmozdult vagy mi?? De.nem lattam semmi jelet,illetve ha csak elmozdul vagy eloredol az amugysem jar ilyen nagy fajdalommal nem?? az íny okozhatja a fog kisse faldalmassa valasat nem?? Vagy forditva?? Sajnos nem tudok doktorhoz menni mert kulfoldon vagyok,es meg nincsenek teljesen rendben meg a papirjaim.;(
2016. nov. 23. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!