Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Székrekedés. Mitől fáj a...

Székrekedés. Mitől fáj a hasam ennyire és miért csak este?

Figyelt kérdés
Egy hete holyaghurutom van, mostmár múlik el, de kb 4 napja erős székrekedésem lett. Próbálkoztam a népi gyógymódokkal, ma már ment is a dolog háromszor. Igaz nehezen de ez is siker. Viszont a hasam minden este rettenetesen görcsöl. Néha a derekam is. Kicsit a menstruációs görcshöz hasonlít. Van mikor pedig vándorol és mintha a beleim fájnának a köldököm tájékan. Emellett egésznal fáradt és rossz kedvű vagyok. Szinte csak fekszek. Az életem stresszes. Orvosom azt mondta vegyek guttalaxot és attól jobb lesz. Ti mit tanácsoltok?

2016. nov. 22. 19:30
 1/3 anonim válasza:

Kevesebb stressz!

Szilvalevet igyál nekem mindig bejön!

És nem vagy ételre allergiás?

2016. nov. 22. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:

A Guttalax segíteni fog, szervetlen só hatóanyagú, de pl. ezt az anyagot használják, csak nagyobb dózisban a kolonoszkópia előkészítésére is.

Vegyél Ferenc József vizet és éhgyomorra napi 1 dL-t langyosan vegyél magadhoz. Ill dokik az útifű maghéjat is szokták ajánlani rostpótlásra.

Ha fennáll a problémád továbbra is, akkor beutaló gasztroenterológiára és ne riasszon el a hónapos várakozási idő és az, hogy 1 napot ott ülsz majd a váróban. Sajnos szenny módon kell élnünk, szenny módon kell táplálkoznunk, tele vagyunk beteg emberekkel...

egy beteg

2016. nov. 26. 00:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)sajnos a székrekedés hasmenésbe fordult. Ez van, az orvos szerint nincs baj. Hát jó. :/
2016. nov. 30. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!