Székrekedés. Mitől fáj a hasam ennyire és miért csak este?
Figyelt kérdés
Egy hete holyaghurutom van, mostmár múlik el, de kb 4 napja erős székrekedésem lett. Próbálkoztam a népi gyógymódokkal, ma már ment is a dolog háromszor. Igaz nehezen de ez is siker. Viszont a hasam minden este rettenetesen görcsöl. Néha a derekam is. Kicsit a menstruációs görcshöz hasonlít. Van mikor pedig vándorol és mintha a beleim fájnának a köldököm tájékan. Emellett egésznal fáradt és rossz kedvű vagyok. Szinte csak fekszek. Az életem stresszes. Orvosom azt mondta vegyek guttalaxot és attól jobb lesz. Ti mit tanácsoltok?2016. nov. 22. 19:30
1/3 anonim válasza:
Kevesebb stressz!
Szilvalevet igyál nekem mindig bejön!
És nem vagy ételre allergiás?
2/3 anonim válasza:
A Guttalax segíteni fog, szervetlen só hatóanyagú, de pl. ezt az anyagot használják, csak nagyobb dózisban a kolonoszkópia előkészítésére is.
Vegyél Ferenc József vizet és éhgyomorra napi 1 dL-t langyosan vegyél magadhoz. Ill dokik az útifű maghéjat is szokták ajánlani rostpótlásra.
Ha fennáll a problémád továbbra is, akkor beutaló gasztroenterológiára és ne riasszon el a hónapos várakozási idő és az, hogy 1 napot ott ülsz majd a váróban. Sajnos szenny módon kell élnünk, szenny módon kell táplálkoznunk, tele vagyunk beteg emberekkel...
egy beteg
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)sajnos a székrekedés hasmenésbe fordult. Ez van, az orvos szerint nincs baj. Hát jó. :/
2016. nov. 30. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!