Volt már Valakinek ilyen ízületi betegsége?
Figyelt kérdés
A hideg időben egyre erősebben előjön: mintha megduzzadnának helyenként az izületeim, de nem látni, néha meg görcsszerű fájásaim vannak. Kéz ujjperceiben bokában( az olyankor kattog is), térdben,gerincen,könyök.Hideg tárgyakat meg sem tudok fogni.2016. nov. 20. 22:50
1/9 anonim válasza:
Diagnózist egy orvos fog mondani. Akár sokízületi gyulladás jele is lehet.
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon okos vagy. Voltam orvosnál, semmit nem csinált!
2016. nov. 20. 23:42
3/9 A kérdező kommentje:
Kösz a semit!
2016. nov. 20. 23:44
4/9 anonim válasza:
Lehet sokízületi gyulladás szerintem is.
Vérvételt csináltak? Ha nem, akkor kellene vérvétel és reumatológiai vizsgálat.
5/9 A kérdező kommentje:
Volt mind a kettő, nem magas a reumafaktor!
2016. nov. 21. 09:02
6/9 anonim válasza:
Kinlódtam vele vagy 45 évíg. Egész életemben utálltam a telet. Többet privátban.
7/9 anonim válasza:
Nincs valami gyulladás a szervezetedben, pl egy rossz fog, vagy egyéb? Az is okozhat ízületi fájdalmakat, ami hol itt- hol ott jön elő.
8/9 A kérdező kommentje:
De van olyan, hogy az egyik fogamnál van valami képlet,de nem tiszta a fog gyökerénél lehet halványan látni,amelyik gyökérkezelt, de a másik 2 gyökérkezelt foggnál is látni Valamit, de olyan kicsi azt mondta 2 szájsebész is,hogy ahoz nem nyúl. A másik meg olyan halvány és nem egyértelmű, de nem szokott fájni semelyik,inkább máshol szokott fájni az ínyem, ahol viszont nincs semmi,tehát semmit nem mutat Röntgen.
2016. nov. 21. 20:29
9/9 anonim válasza:
Lehet a két gyökérkezelt fog is egy góc a szervezetedben, sokszor a röntgen nem mutat semmit, lehet ki kellene húzni, és az ínygyulladásod kezelni kell. Próbáld ki a Gingisol plusz oldatot a fájó ínyre, vagy Gengigel gélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!