Mennyire lehet nagy a baj? Úgyhogy rengeteg vizsgálaton vettem részt és semmit nem találtak.
Szia
Üdv a klubban. Nekem 1,5 éve tart ez az állapot, bár mások a tûneteim, amelyek megmagyarázhatatlanok. voltam mindenféle orvosnál, vizsgálaton én is. Nekem is találtak kronikus arcüreggyulladást, a fül orr gégész azt mondta, hogy ez egy régebbi volt, de a CT árnyéknak jelzi. Mellkas szúrás, zsibbadás nekem is volt az elején, és mindenki azt mondja, ez pszichoszomatikus betegség, amelynek szervi oka nincs. Ha gondolod keress rá, hogy mi is ez pontosan. Nem tudom, hogy valóban ez a te problémád, de elgondolkodtató. Szerintem ha valami komoly lenne, már rég találtak volna valamit.
Annyi mindent tud produkálni az agyunk, érdemes lenne a lelki tényezőket figyelembe venni, valamint azt hogy milyen események előzték meg ennek a kialakulását
Persze ez csak az én véleményem. Én pszichiáterhez és pszichológushoz is járok, gyógyszert is szedek, mert szorongást állapítottak meg.
Remélem a te problémád hamarosan megoldódik.
Ha gondolod írhatsz privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!