Helyrejöhet 100%osan egy ember Bell - féle bénulásból?
Szia! Nyugodj meg, gondolj arra hogy rendbe fogsz jönni! Legfontosabb, hogy így állj hozzá!! Szóval a legfontosabb, hogy nyugalom és türelem!
Én október 7-én kerültem ugyanezzel kórházba. kb. egy hétig voltam benn, szteroid kezelést, és egy marék gyógyszert kaptam + infúziót.
Utána itthon a szteroid még 15 napig + mindenféle vitamin. Fontos, hogy ahogy hazaengedtek rögtön fiziora mentem ... s azóta is járok minden nap!
Most ott tartok hogy kb 70-80%-os vagyok, ha nem beszélek már nem is látni. :)
Szóval kitartás, és türelem! A türelem a legfontosabb!
Én annyit javaslok még, hogy sokat tornázz, nekem ezt a fizion javasoltak: sok fintor, "pofavágás", magánhangzók hangos mondása, és lufi fújás ... ezeket minden nap, minél többször.
Szóval nyugi és türelem!
Köszönöm a választ. :) Én nem kerültem kórházba de énis kaptam egy marék gyógyszert, 2 hét múlva kell kontrollra mennem. De erről a fizioról meg a többi tippről én nem lettem értesítve, de örülök hogy javasoltad. :)
Köszönöm mégegyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!