Viz nelkul korhazban?
Figyelt kérdés
Tegnap mento behozott mert vert hanytam. Hanyingerem van nagyon, ketszer kaptam infuziot. Mar nem kapok. Ha azt mondom ittam es ontok ki az uvegbol valamennyit es megmutatom (mert ellenorzik), eszreveszik ha nem iszok csak ,,atverem,, oket? Ekezetekert bocsi, telon irtam2016. nov. 5. 17:00
1/5 anonim válasza:
Most akkor kapsz vizet, de nem iszod meg, vagy el vagy tiltva a víztől?
3/5 A kérdező kommentje:
Kapok vizet, kell is hogy igyak. Csak hanyingrem van tole, meg mindentol
2016. nov. 5. 17:38
4/5 anonim válasza:
Sajnos, muszáj kicsit erőltetni. Egyszerre ne igyál sokat, elég két-három korty, mondjuk negyedóránként, így kevésbé lesz hányingered tőle.
5/5 anonim válasza:
Magaddal szúrsz ki.Ha jelzed,hogy nem tudsz inni,akkor kapsz infúziót.De ha azt hazudod,hog, tudsz inni,de nem iszol,akkor hamarosan kiszáradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!