Mi ennek a betegségnek a neve? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nehezen tudom leírni. Az illető kancsal is, mármint szerintem kancsalság, olyan tipikusan néz ki a szemük, kicsit mintha be lenne esve. De nem sima kancsalság, hanem kicsit mentálisan is észrevehető. Tudom, ez alapján nehéz, de ha bármilyen betegség eszetekbe jut, amire igaz, írjátok le, köszönöm.2016. nov. 3. 19:08
1/2 anonim válasza:
Hát ez így tényleg elég nehéz.... Talán down-szindróma..?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem-nem, azt felismerem, meg ott a betegeknek egyforma a fejük. És a mentális jele annyira nem erős. Áhh, tudom, rosszul írom le, vagyis le se tudom írni. Neten se találtam képet róla sehogy, pedig több ilyen embert is láttam már.
2016. nov. 3. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!