Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Remeg a vállam jobb oldali vállam.

Régen sokat edzettem és sajnos soha sem nyújtottam le.

Voltam gyógymasszőrnél és mondta, hogy merev az izmom és vannak letapadások is a hátizmaimba.

Mikor nem volt váll remegésem, volt ízületi fájásaim, nem nagyon de éreztem, hogy fájnak itt-ott az ízületeim.

Tavaly volt egy kisebb fertőzésem amit már "kihevertem", antibiotikumokat szedtem, sokat is stresszeltem akkor.

Kb már áprilisban elmúlt a fertőzés.

Utána jöttek a furcsa tünetek lábfájás,ízületi és most a váll remegés.

Gondoltam már lyme-kórra is.

Voltam is lyme teszten de negatív lett az eredményem, soha sem találkoztam kullanccsal életem folyamán.

Tavaly télen voltam utoljára erdős részen.

Előtte igaz, hogy októberben is voltam de eltelt már egy év és nem hinném, hogy lyme beteg lennék, mert akkor már kb mozogni sem tudnék.

Lehet, hogy vitamin hianyom van vagy mi lehet?

Kicsit szomorú vagyok...

Vérvételen is voltam tökéletes a vérképem is.

Szerintetek? Mi bajom lehet?

2016. okt. 28. 15:18
 1/1 anonim válasza:
Krónikus Lyme-betegként mondom: western blot teszt kell és nem Lakosnál. Az elisa nem ér semmit,de általában azt csinálják. Balaizca Erika drnőhöz, vagy Esztó drnőhöz menj az Istenhegyi Klinikára.
2016. okt. 29. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!