Valakinek volt már emlőcisztája? (jó esetleg rosszindulatú)
18 éves vagyok. 1,5 hete kezdett el fájni a mellem és kiderült ciszta van benne. A doktornő azt mondta a 2 mellem közt lát elváltozást, illetve azt is elmondta, hogy lehet a fogamzásgátló miatt alakult ki.
Én ebben nem vagyok egészen biztos, max rásegített egy kicsit..
Azt is hozzá tette, hogy nagy az esély a műtétre.
Valamikor jövőhéten megyek ultrahangra és a nagybátyám mondta, hogy valószínűleg szövettani vizsgálat is lesz. Sajnos utána olvastam hogy van vékony és vastagtűvel történő... rettegek a tűtől, azután hogy megtudtam fájdalmas is..a rettegés már gyenge kifejezés arra amit érzek. Aki járt már hasonló cipőben mint én..mennyire fáj ez?
Illetve a műtét hogy zajlik? És minden más ami előtte és utána van..
Tele van a cicim cisztákkal évek óta. Időnként bedurrannak és fájnak, majd visszahúzódnak. Szóval egyszer nagyobbak, egyszer kisebbek, de mindig ott vannak sok éve...annyi a teendő velük, hogy fél évente UH-on ellenőriztetni kell őket.
Amúgy a tűbiopsziás mintavételtől ne félj, abszolút nem fáj, szinte észre sem veszed. Kb. 5 perc az egész!
nekem egy borsó nagyságú zsírcsomó volt a mellemben, első válaszoló igazat mond , egyáltalán nem fáj a biopszia, én is rettegtem tőle, aztán csak néztem, hogy "ennyi volt?" :D
nekem ez a zsírcsomó a terhességem alatt felszívódott :)
Mekkora a ciszta?
(Ha kicsi nem kell vele foglalkozni)
Ha hasonlo mint a vervetel, akkor nemfogok belehalni abba az 5 percbe😂
Dió nagysagu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!