Vakbélgyulladás lehet?
4-5 napja kezdett fájni a hasam alsó része, köldöktől lejjeb, inkább csak este amikor lefeküdtem, aztán most 2 napja néha égető, szúró fájdalmat érzek a hasam lenti jobb oldalán, nem olyan nagy fájdalom...de néha érzem, hőemelkedésem nem volt aznap amikor hánytam, bár egy nagyon kicst magasabb volt a szokottnál, most pedig nincs semilyen hőemelkedésem.
A gyomrom szokott fájni, volt már gyomorfekélyem, de az inkább a gyomorszájnál szokott fájni, nem ennyire lennt, ez mintha más lenne. Azért bevettem dupla adag gyógyszert hogy csökkentse a gyomorsavat.
3-4 napja még volt egy kisebb hányásom, amikor a kicsit magasabb volt a testhőmérsékletem..., de ez lehet az miatt volt, hogy aznap alig ettem, és este sok vizet ittam, és ezt hányhattam ki, mert alig volt valami a hányásban, inkább csak víz.
A vakbélgyulladás mennyire fáj? Ez a 4-5 nap elmúlásával már belehaltam volna ha vakbélgyulladásom lenne? Úgy tudom elég gyorsan mérgesedik el az egész...szóval kizárhatom a vakbélgyulladást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!