Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az utazási hányingert ki...

Az utazási hányingert ki lehet nőni?

Figyelt kérdés
14 vagyok. És hosszú távon nem bírom, se a buszt sem az autót. Ha több mint fél órát utazok akkor hányingerem lesz. ezt ki lehet nőni?

2016. okt. 22. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Én hánytam is régen nagyon sokat, mára kinőttem.
2016. okt. 22. 16:14
 2/3 anonim válasza:

Saját tapasztalatom szerint igen. Kb. 16 éves koromra múlt el (most 23 vagyok). Néha még most is előjön ha pl. laptopot/telefont bámulok utazás közben. Akinek ilyen problémája van jobb, ha mindig a távolba próbál nézni, nem pedig közelre egy adott pontot utazás közben és a menetiránnyal megegyező irányba célszerű ülni. Létezik gyógyszer is a problémára (DAEDEOLON tabletta), van aki egész életében szedni kényszerül hosszabb utazások közben, elég hatásos viszont álmosságot\enyhe kábultságot

okoz. [link]

2016. okt. 22. 16:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is 14 vagyok, én sem birom. Valakinek hatnak az ilyen homeopátiás meg B6 vitaminos cuccok, de én még talán rosszabbul vagyok tőle. Kemény Daedaolonos vagyok XD A baj az hogy olyan ritka rossz gyógyszer, hogy bevevésétől már hányingerem van vagy tíz percig, pedigy akkora az egész gyógyszer mint egy borsszem :D.... Meg olyan ritka kómás vagyok tőle,mint akit nem hagynak aludni két napja... De utána a buszt birom aránylag...

Valamennyit viszont fejődtem már, régen még a tizenöt perces utat sem bírtam, most már azért a fél órásat kibírom gyógyszer nélkül hogy nem hányok le mindenkit XD. Viszont vonaton nem jellemző. Szerintem én inkább a buszban levő szörnyű levegőt és az állandó forgolódást nem birom, talán a vonaton ezért jobb.

Muszály lesz megszoknom, kolis leszek egy másik megyében (remélhetőleg:D)

2016. okt. 22. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!