Ilyenkor vigyem bölcsibe?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 honapja jar bolcsibe s folyamatosan folyik az orra meg kohog. Itthon marad amikor szabadnapos vagyok vagy multheten pl egesz heten kiirattattam a dokinovel h gyogyuljon meg itton. Erre hetfon vittem megint a visszaesett. Ez megy miota bolcsibe jar. Meggyogyul s visszaesik. A nolcsis nok persze huzzak a dzajukat ha beviszem de a dokino megmondta h minden apro orfolyassal nem fogja otton. Ifehaza kapja az orrvseppet berea csepp plusz c vitamin. Szivom az orrat. Estet vegigalussza nyugton. Marmint nem kel fel az orrfolyas vagy a kohiges miatt. Laza nincs hasa nem megy. Etvagya van.2016. okt. 20. 07:46
1/1 anonim válasza:
Az en kislanyom is szeptembertol ovis, azota szinte allandoan folyik az orra, talan 1-2 het volt, amikor nem. O is szed vitamint, orrspray stb. , de allandoan visszakapja vagy pedig visszafazik. 2 orat kint vannak az udvaron, megizzad, majd bemennek, leoltoztetik oket, nyilvan meghulik... mikor megyek erte soha nincss rajta pulover,csak egy szal bluz, hat ilyen idoben azert elfer egy pulcsi is.
En viszem akkor is, ha nathas, maskulonben allandoan itthon lehetne es nathaval nem is viheted folyton orvoshoz.
Most kohog is, igy 1 het piheno.
Nem tudsz mit csinalni sajna, ha kozossegbe kerul a gyerkoc, az sajnos ezzel jar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!