Hány nap igazolást kapok hasmenésre?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy tegnap előtt este kezdődött és tegnap is még ez volt. Ma sem megyek mert érzem hogy még mindig nem jó ötlet suliba menni. Tegnap nem volt a doki úgyhogy nem tudtam menni viszont ha ma megyek ad visszamenőleg tegnapra? Nem tudtam átmenni oda ahol a helyettesítés volt, mert messze van és nem volt aki elvigyen. És ha most megyek hány napot kapok még? Vagy csak a mait igazolja le aztán menjek isten hírével? Még nem akarok holnap sem menni érzem hogy bármikor rám jöhet. Ciki de ez van. Mit gondoltok?2016. okt. 12. 08:00
1/5 anonim válasza:
Ez ugyan orvosfüggő,de szinte biztos,hogy fog adni visszamenőleg is igazolást és egy vírusos hasmenésre akár 1 hete is "rá lehet" szánni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a hetre mar kiir, es ad igszolast arra a kimaradt 1 napra is! Jobbulast :)
3/5 A kérdező kommentje:
Uhh jó hogy ezt mondjátok nagyon félnék ezzel suliba menni. Reméljük így lesz. Amúgy köszönöm #2! :)
2016. okt. 12. 08:08
4/5 anonim válasza:
Egyébkét nem csak miattad,de a környezet miatt sem lehet ilyenkor menni. Elég fertőzőképes betegség.
5/5 A kérdező kommentje:
Igazatok volt kiírt a hétre és szerencsére a tegnapit is igazolta :D Köszi a válaszokat. :)
2016. okt. 12. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!