Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bal oldal borda ív alatti...

Bal oldal borda ív alatti fájdalom?

Figyelt kérdés
Ülő munkàt végzek és ma mikor ittam pàr korty kàvét tíz perc mulva begörcsölt a bal oldalon a bordàm alatt. Levegő vętelnél is rettenetesen fàjt mint akibe egy kést szúrtak, kb egy õra hosszàig nagyon fàjt. Aztàn pànikolni kezdtem sírtam és valahogy el múlt, de azóta is izomlàz szerű fàjdalmat érzek. Hasi ultra hangom volt januàrba ott minden rendben, vérvétel is rendben. Mégis mi lehet ez? Valaki érzett màr ijet?
2016. okt. 6. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Izom/ideg becsípődés,beszorult a levegő..

Ülőmunkánál ez gyakori

2016. okt. 6. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek. Én számítógép előtt ülök majdnem egész nap, és ha ilyen van, az a jel, hogy fel kell állnom és mozognom. Akkor fordul elő, ha a tartásomat sem figyelem (pedig igyekszem) és összeroskadok. Ilyenkor könnyen beszorul a levegő és az baromi fájdalmas tud lenni. Ha ilyen van, ne pánikolj, állj fel, lélegezz mélyeket (még ha fáj is) és elmúlik.
2016. okt. 6. 20:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Utànna màr nem is dolgoztam tovàbb jàrkâltam prõbàltam mozogni , akko talàn az öltözködés és a síràsom is srgítet. Nagyon meg ijedtem , nem gondoltam hogy így tud fàjni habeszorul a levegő.
2016. okt. 6. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehetett valami izom vagy ideg becsípődése is, mind fáj nagyon.
2016. okt. 6. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!