Legcsogyulladasra es horgogyulladasra mi kell. Meleg folyadek, vagy hideg kell?
Figyelt kérdés
2016. szept. 29. 19:32
1/7 anonim válasza:
Se túl meleg,se túl hideg. A hidegtől begyulladhat a garat,torok is, a meleg fokozza a gyulladást.
2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom!Akkor melyik?
2016. szept. 29. 19:39
3/7 anonim válasza:
Akkor langyos :) Nem forró tea,nem jeges víz, stb.
4/7 A kérdező kommentje:
Komolyan kerdezem.
2016. szept. 29. 20:00
5/7 anonim válasza:
A légcső- ill. hörgő számára a 37°C a "normális hőmérséklet, tehát a környező szöveteket (szerveket: nyelőcső) is ezen a hőmérsékleten kell tartani. Hideg levegőt nem kell belélegezni, de rövid ideig tartó meleg gőz belégzése segíti a gyulladt és károsodott nyálkahártya váladék formában történő kiürülését. Meleg vagy hideg folyadék lenyelése a nyelőcső melletti légcsövet csak hosszabb idejű behatás után melegíti fel vagy hűti le.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszi!Gyulladas eseten melyik?
2016. szept. 29. 20:58
7/7 anonim válasza:
Szia nekem.25hetes terhesen volt es synupret drazset ajanlott a hazidoki tekintve h nem ajanlott volt antibiotikum. Abbol.3x2 nekem mar estere jobb lett tole. Valamint meleg tea segitett ..tantum.verde plusz melegitettem a legcsovem meleg szaraz torolkozovel . Segitett. Jobbulast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!