Elkpatam egy hanyos virust segitseg?!
Figyelt kérdés
Elkaptam egy hanyos fosos virust eloszor 1napig fajt a hasam vegig aztan estere belazasodtam es 22:30korul hanytam hanyas utan kb 15-30pre elmulik a has fajasom aztan ujra elkezd es amikor nagyon faj akkor ismet hanyok ez milyen virus meddig fog ez tartani???2016. szept. 28. 08:13
1/3 anonim válasza:
Ha valóban a hányásos vírus, akkor általában 3-4 nap alatt elmúlik, de szigorú diéta és sok folyadék kell.
Persze háziorvoshoz el kellene menned, mert más is okozhat ilyen tüneteket.
2/3 anonim válasza:
Hogy milyen vírus azt nem lehet megmondani,mert van több százféle és mindegyik hasonló tüneteket okoz. Ki lehet tenyészteni,de ha nem egy nagyobb közösségen belüli fertőzésről van szó,akkor nem szokták. Az ilyen fertőzések időtartama 3-4 nap,ahogy az első válaszoló is írta. És ne ijedj meg,most sok ilyen beteg van.
3/3 anonim válasza:
Ilyennel orvoshoz kellene menni, nem pedig a gyakorin kérdezgetni. A hasmenés meg a hányás számos betegségnek a jele lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!