Pállott száj és arcbőr?
Figyelt kérdés
Nem érintkeztem senkivel, ki sem mozdultam már 2 hete, amikor ez elkezdődött.
Először arra lettem figyelmes, hogy egy kissé fáj az ajkam széle, majd megjelent pár vörös folt is az arcom mindkét oldalán, amelyek viszketni és hámlani kezdtek.
Az arcomról már eltűnt, de az ajkam széle már pörkös, és van rajta 1-2 parányi seb is.
Utánanéztem és kissé beparáztam, mert elvileg csak akkor jelenik meg ilyen, ha komolyabban legyengül az ember immunrendszere.
Mitől lehet ez és mivel kezeljem? 18/f
2016. szept. 28. 01:27
1/1 anonim válasza:
Gomba elleni kenőccsel tudod kikezelni. Ez viszont nem elég. Kell szedned multivitamint, és B-MAX vitamint mellé. Teljesen le van amortizálva az immunrendszered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!