Magasabb neutrofil granulocyta (76,7% -norm:45-70%), illetve alacsonyabb limfocita (14,8% - norm:25-45%) érték vérvételben mire utal? Komolyabb gondra, vagy egy esetleges akut megfázásra/gyulladásra?
Ez megnyugtató :D .. ment a zöld kéz :)
Hát aznap mikor vették a vért, a doki megnézte a mandulám, azt mondta rá, hogy nem látja gyulladtnak.. de a kérdésem ezzel kapcsolatban arra vonatkozott inkább, hogy ez nem utal krónikus mandula gyulladásra, ugye? Féltem őket, úgy hozzám nőttek már :D
Hát igazából sosem vagyok igazán beteg, csak mindig ilyen kezdetleges, fáradtság, izomfájdalom ... ezért is mentem el, hátha a mandulám. Amikor egy ilyen epizód közben elmentem a dokihoz elküldött vérvételre, ami mutatott kisebb gyulladást, bár ez már inkább a vége fele volt, de nem foglalkozott vele sokat (házi orvos)
Amúgy elég szorongós vagyok, meg savas .. a másik ötletem már csak az, hogy a fentiek ettől vannak, mármint a fáradtság, izomakármi, amit amúgy nem tudok behatárolni, hogy mi is fáj/kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!