Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Seborrhea Dermatitisz kezelése?

Seborrhea Dermatitisz kezelése?

Figyelt kérdés

1 éve már lassan,hogy megjelent a fejbőrmön. Elég elég erőteljesen zsírosodik,és hullik tőle a hajam is. Szó mi szó elég sűrűn van kitéve különféle kozmetikai termékeknek ( hajzselé,hajwax,hajhab,mikor hosszabb volt még hajlakk is) ami nem tesz jót a fejbőrnek.

A bőrgyógyászom azt mondta,hogy mosni kell minden nap,ez lenne a megoldás,és hanyagolnom kéne minden fajta dolgot,ami szárítja a fejbőrt,hiszen ettől alakult ki.

Kérdés: Ha betartom ezt,minden nap mosok hajat,és abbahagyom a hajfixálást,akkor lesz eredménye szerintetek?

Elsősorban olyan illető válasza érdekel,akinek volt már a környezetében hasonló probléma.

Előre is köszönöm!

24/F

2016. szept. 25. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak vegyszermentes készítmények.
2016. szept. 25. 20:05
 2/4 anonim válasza:

Szia! Hasonló problémám volt annyi különbséggel hogy nekem az arcomon az orrom környéken is megjelent. en is jártam borgyogaszaton, ahol kaptam egy mosdó kenőcsöt, egy sampont es egy krémet. Mind a három gyógyszertári cucc, tehat venykotelesek. Azt kell hogy mondjam hogy par nap utan nálam rettenetesen nagy változás következett be, mára mar az arcom elég szep lett es a fejborom is.

Meg annyit hogy en előtte próbáltam mindenféle csoda kenőcsöt amiket jo pénzért árulnak (markát nem írok:)) de azok egyáltalán nem használtak.

Sok sikert

20/F

2016. szept. 25. 20:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Utolsó. Tehát neked nagyjából el is múlt?

Bevallom nem lesz könnyű ez a mindennapos hajmosás,de valamit valamiért.

Utálom,hogy megmosom,és 2 napra rá már rajta van újra ez a sárgás cucc a fejbőrömön. Nem csak viszket,de a hajam rekord gyorsasággal hullik,vagy vékonyodik el.

Üzenetben elküldöd azt a gyógyszert,ami használt?

2016. szept. 25. 20:14
 4/4 anonim válasza:
Szia! Segített valami? Nálam 1 éve kezdtek előjönni és elviselhetetlenül tud viszketni a fejbőröm meg a szakállam
2022. okt. 29. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!