Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez? Szerintem bnőmtől...

Mi lehet ez? Szerintem bnőmtől kaptam el.

Figyelt kérdés

Arról van szó,hogy a barátnőm kb egy hete köhög,meg fáj a torka,nekem semmi bajom nem volt ám,egyik reggel arra keltem,hogy nagyon fáj mindkét lábam,és a hátam. Aztán elmúlt,és délután megint előjött a lábfájás,csak mellé a fejem fájt,a hátam nem. Megint elmúlt,aztán este megint... Lábfájás,és rettenetes hidegrázás,felöltöztem,betakaróztam,mégis rettenetes volt. Reggelre semmi nyoma. Aztán tegnap egész nap semmibajom,de este megint jött a hidegrázás,lábfájás kombó.

Mi a fene lehet ez? Hétfőn délutan ertem vissza a kollegiumba,es meg aznap este az egyik szobatarsamnak is hidegrazasa volt,es tegnap este is szintén.

19F

2016. szept. 21. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Szóval a barátnőd köhög, neked meg a lábad fáj. Ebből gondolod hogy a csajtól kaptad el? Jó lenne ha orvoshoz mennél, mert innen senki sem fog diagnosztizálni.
2016. szept. 21. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Influenza jar vegtag fajdalommal, de valoban menj orvoshoz
2016. szept. 21. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Hideg rázás pedig általában a lázt jelzi. Nem nézted meg?
2016. szept. 21. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!