Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 4,74-es TSH nagyon magas?

4,74-es TSH nagyon magas?

Figyelt kérdés
A felső határérték 4,5. Mondták, hogy majd ezt mutassam meg a háziorvosnak. De így valaki tud valamit mondani előre? Igazából ez megmagyarázná, hogy miért vagyok ilyen fáradékony már fél éve, meg miért esik nehezemre sokszor koncentrálni. Vagy annyira még nem durván magas az érték, hogy emiatt legyen?
2016. szept. 20. 20:22
 1/5 A kérdező kommentje:
4,2 a határérték, rosszul írtam.
2016. szept. 20. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem durván magas. Egyébként,ha emelkedett TSH-t mérnek,akkor nálunk automatikusan megcsinálják a T4-et is. Neked csináltak?
2016. szept. 20. 20:26
 3/5 A kérdező kommentje:

FT3 6,2

FT4 15,1

Ezek a normális szinten belül vannak. Hát nem tudom. De most utánanéztem jobban, ilyen tüneteket is írnak, hogy bőrbetegségek, például akné vagy ekcéma, bőrszárazság, rendszertelen menstruáció, ezek nálam mind megvannak. Na mindegy akkor, majd a háziorvos mond valamit rá.

2016. szept. 20. 20:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként az a fura, hogy sokkal inkább van baj a testem bal oldalával, bal oldalon száraz a homlokom, illetve a szemöldökömnél a bőr, először csak a bal arcomon volt akne, de már sajnos terjedt, hiába kenem :( Azzal is majd most fogok bőrgyógyászhoz látogatni. Az ekcéma is inkább bal oldalon van jelen. Ez miért lehet?
2016. szept. 20. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen tovább kell vizsgálni. El kell menni pajzsmirigy UH-ra ,endokrinológiára,mert nagy a valószínűsége,főleg a panaszaid miatt,hogy pajzsmirigy alulműködésed van. Egyébként ha kevés jódot visz valaki a szervezetébe,akkor az is hasonló tünetekkel jár.
2016. szept. 20. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!