Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gombócérzés a torokban, mit...

Gombócérzés a torokban, mit lehet ellene tenni, mi az oka? Bővebben lent

Figyelt kérdés
12/L Fontos megjegyeznem, hogy nem igazán szoktam hányni, életemben eddig kétszer volt hányós betegségem- egyszer kiskoromban, és ami fontos, augusztusban, most, amikor egy napig nagyon sokat. Azóta érzem ezt a szorulást, gombócot a torkomban. nyelni nem különösebben nehéz, tanál egy nagyon kicsit, amikor eszek, iszok, elmúlik, de hamarosan visszajön. Eddig csak este jött elő, de ma már egész nap ilyen volt, ha beszélek sokáig, de ha nagyon sokáig egy szót nem szólok, akkor is rosszabb lesz, hányni próbáltam, nem tudok. A google-ba nem szabad beírni a tüneteim, ezt tudom, de nem tudtam mit kezdeni. Először láttam a gégerákos és a pajzsmirigyrákos (vagy valami hasonló) dolgokat, de aztán olvastam, hogy az ilyen korban még nem igazán jön elő. Láttam visont az elfojtott lelki problémákat, és a kevés ivást. Van egy-kettő gondom, amit talán kevésbé gondolok nagynak, mint amilyen, emellett, lehet hogy tényleg keveset iszom, anyukám szerint pedig a hormonok is lehetnek az okai, valamilyen időszakos bajom mindig van.- ez az esti már egy hónapja tart, mi lehet az oka szerintetek, és ami még fontosabb, mivel lehet otthon kezelni, egyszerűen? Nagyon köszönöm előre is a válaszokat.

2016. szept. 19. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát szerintem lehet akár torokgyulladás is.Legjobb lenne ha elmennél orvoshoz.Nem hiszem hogy hányásos betegség lenne, azt se hogy rák.Ilyen korban nem lehet rákot kapni.Hát azt tudom javasolni hogy igyál több vizet, és kíméld a torkodat.Ja és ne igyál nagyon hideg vizet, de meleget se!Nyugodtan írj privátba ha valami kérdésed van még.13/L

2016. szept. 19. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet pszichés ok, reflux, torokgyulladás, pajzsmirigybetegség (nem rák!) esetén is ilyen érzés, menj el a háziorvoshoz, ki kell vizsgáltatni az okát.
2016. szept. 20. 08:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma voltam a háziorvosnál, de azt mondta nincs betegségem, szóval nem tudom mit kezdjek
2016. szept. 20. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor nyugodj meg és elmúlik a gombócérzés, ha mégsem, akkor menj el gégészetre, oda nem kell beutaló.
2016. szept. 21. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!