Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fáj a mellkasom. Mi lehet ez?

Fáj a mellkasom. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Tegnap óta olyan nehéznek érzem a mellkasomat. Nem is igazából fáj, hanem mintha nyomnák. Főleg középen érzem, de szokott több helyen is beszúrni.

Mi lehet ez? Nagyon aggódom és csak holnap tudok orvoshoz menni.

Ha állok vagy fekszek akkor nem annyira érzem. Csak ha ülök.

2016. szept. 18. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Milyen nemű?
2016. szept. 18. 10:49
 2/5 A kérdező kommentje:
26 éves nő vagyok
2016. szept. 18. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A mellkas fájdalma nem játék. A legtöbbször csak mozgásszervi betegség okozza,de lehet akár szív eredetű (bár fiatal nőknél ez kevésbé jellemző), és akár kisebb tüdőembólia jele is. Mivel ez egy hirtelen kialakuló panasz,én a helyedben nem várnék holnapig,hanem elmennék az ügyeletre. Ha mozgásszervi akkor tartoztál az ördögnek egy úttal,de legalább megnyugszol. Ha nem az akkor viszont minél előbb kezelni kell.
2016. szept. 18. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha elmennél az ügyeletre, a szúró érzés inkább stresszes tünet szokott lenni, de ha úgy érzed mintha nyomnák, az még infarktus is lehet.
2016. szept. 18. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, elvileg csak vírus lesz.
2016. szept. 19. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!