Lehet ettől a betegseg?
Figyelt kérdés
Tegnap bevettem egyszerre 3gyogyszert, ketto ugyanolyat es egy kulonbozot...azt tudom hogy az egyik fajdalomcsillapito volt.. Ja es annyi meg hogy napok ota gyogyszerezem magam.
Tegnap miutam bevettem a gyogyszert ,nem sokra ra elkezdett fajni a fejem, a hasam ,es hanyingerem lett.. A hanyinker egeszen mostanaig tart ,erre is ebredtem fel ,hogy rosszul vagyok. Lehet ez a gyogyszerektol? Kerlek titeket ,normalis valaszokat adjatok. Nemtudjatok ,hogy milyen keservea volt a multam ,hogy ehez folyamodtam.
2016. szept. 18. 03:17
1/6 A kérdező kommentje:
Veletlen egy fogamzasgatlot is bevettem tegnap
2016. szept. 18. 03:20
2/6 A kérdező kommentje:
Ugy ezen kivul amugy semmi problemam nincs ,lehet ebbol gyomormosas?
2016. szept. 18. 03:30
3/6 anonim válasza:
A gyomormosásra már késő, de menj az ügyeletre.
4/6 A kérdező kommentje:
Ezt hogy erted hogy gyomormosasra keso ?
2016. szept. 18. 09:13
5/6 anonim válasza:
Igen, simán.
Jobb lenne, ha most már leállnál a gyógyszerekről, ha nem orvos írta fel. Igyál inkább gyógyteákat, jobban jársz.
6/6 anonim válasza:
Mármint arra gondoltam, hogy a tüneteid lehetnek a gyógyszerekről. Gyomormosásról túladagolás esetén lehet szó, de akkor se feltétlenül végzik el - ha már felszívódtak a gyógyszerek, biztos, hogy nem. De nem hiszem, hogy 2 darabbal túladagolás történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!