Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Röviden annyi, hogy kb másfél éve érzem azt, hogy folyamatosan álmos és fáradt vagyok. Ilyenkor suli közben nyilván nem, de a nyári szünetbe meg hétvégén képes vagyok 12 órákat aludni, és még úgy is. Most vagyok végzős gimis, és eddig majdnem kitűnő tanuló voltam (a tavaly év végi átlagom 4,77) de most már egyszerűen tanulni sincs erőm és folyamatosan letört vagyok, valamint nagyon sápadt az arcom és be vannak esve a szemeim. Voltam orvosnál, aki mondván hogy biztos csak vérszegény vagyok, elküldött vérvételre, de az eredmény az volt hogy a vasam magasabb a kelleténél (nem olyan sokkal), és volt egy ASTO nevezetű érték ami szintén magas volt, de elküldött, hogy ne foglalkozzak vele. Nem tudom, hogy számít e, de 172 cm és 65 kg vagyok, és nagyon megköszönném, ha valaki ellátna egy-két hasznos tippel, hogy mit csináljak, mert az orvos semmibe vesz, én pedig kicsit aggódok, mivel mindjárt érettségi és ez az év különösen fontos lenne, de nincs semmi erőm. Köszönöm előre is!2016. szept. 17. 12:19
1/1 anonim válasza:
Az ok lehet stressz,mozgásszegény életmód,nem megfelelő táplálkozás,de néhány betegség is. Pl. pajzsmirigy alulműködés. cukorbetegség (de ezt a labor eredményeid megmutatták volna),alacsony vérnyomás, migrén,szívritmuszavar,depresszió. Jó lenne kérned beutalót kardiológiára, neurológiára és ha nem néztek a laborvizsgálat alkalmával TSH-t ,akkor arra is le kéne venni a vért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!