Mi a véleményetek?
Amíg nem akar másoknak ártani, addig szerintem oké. Ilyen és ehhez hasonló emberekkel tele a világ. Az orvosok meg csak nyugtatókat és hangulatjavítókat írnának fel neki, ami függőséghez vezet, meg nemegynek olyan mellékhatásai vannak, ami hosszú távon csak ront a helyzetén. Szegény Mamámnak xanaxot írtak a rossz közérzetére, amitől totál függő lett, járunk pszichológushoz, aki nem tesz mást csak az adagján emel, amit én nem engedek. Nem tud aludni, arra altatót szed, a függőség csillapítására pedig hangulatjavítókat írtak. Amúgy is sok gyógyszert szed, de ezektől az érdeklődése beszűkült, most már magát sem képes ellátni. Úgyhogy sztem hagyd, hadd éljen ebben a tudatban, ha esetleg a dolog annyira elfajul, hogy ön-és közveszélyessé válik, na akkor érdemes orvoshoz fordulni.
De ez az én személyes véleményem, és csak a rossz tapasztalataim mondatják velem, hogy jobb ha az ember marad a saját kis világába, a gyógyszeres kezelés a legtöbb esetben inkább árt, mint használ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!