Azt hiszik szalmonellás vagyok és nem engednek gyakorlatra se és suliba se?
Szerintem mindenki megőrült körülöttem!
El kellett küldenem egy széklet mintát laborba mert kötelező ha vki ápolónak készül v egyáltalán egészségügyi dolgozó és akkor is ha gyakorlatra készül.
Megjött az eredmény és elvileg idézem: 'olyan, mintha szalmonellás lenne de mégsem' ezt mondták.
Megkérdezték h turkaltam e a kutyasz.rb.n meg ilyen hülyeségeket... 19 éves vagyok mi a fenét képzelnek?! Nincs semmilyen tünetem csak vmi nyomorék biztos össze cserélt két mintát... hétfőn kedden kell újabb vizsgálat és majd esetleg utána ha megjön az eredmény,mehetek csak gyakorlatra... ebből az lesz h ősszel meg Karácsonykor a szünetben,titokban ,mert ugye nem érvényes elvileg , egyedül kell mennem gyakorlatra... és amíg nem jó az eredmény addig suliba se mehetek lehet... úgy le fogok maradni mint a borravaló... én ezt komolyan nem hiszem el!!! Nincs semmi bajom jól érzem magam de most végig sírtam a haza vezető utat. Nem tudom mit csináljak.
Azt írták az ismétlő vizsgálatos papírra h campylobacter sp pozitív... De nem! Nem fáj semmi nincs lázam semmi bajom!!!!!!!!!! Szerintetek mi lehet ez v mitől v mi v most mit csináljak? Nem tudom számít e de lány vagyok...
B.ssz. meg aki kitalálta ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!