Hogyan kezeljem a korpát?
Szia!
Én is rettenetesen korpás vagyok nekem anyámék vettek egy úgynevezett "nizoral" nevű sampont amit a flakonon lévő idő szerint rajta kellett hagyni a fejbőrödön hajmosás közben mivel nekem alap valamilyen októl fogva sebesedik, pattanások alakulnak ki rajta csípet kissé ráadásul viszketett is! Abban az időben amíg használtam ami kb 2-3 hét volt az összes felesleges korpának nevezett elhalt fejbőr lejött utána Wu2-t használtam és teljesen helyre jött! Én azt tanácsolom használj minél természetesebb anyagokból készült sampont télen pedig hogy a fejbőröd ne fázzon meg folyton hord sapkát nyáron pedig inkább felejtsd el mert attól is lehet ha túl sokat vagy sapkában. Remélem tudtam azért valamit segíteni ^^
Ezt belülről kell kezelni, mivel ez a belső szervek problémája.
Az elsővel értenék egyet!! :) annyi még, hogy 3 napig citromleves vízzel át kellne öblíteni, de ha csípi nem a leg praktikusabb!!!
Nozoral ! Wu2 ! és vagy a Head & Schorders ( sorry ha rossz, de nem mindig tudom javítani az autokorrektet. ) a MENTOLOS!!! További használata ! :)
Tesómnak nagyon bejött, pedig szőke és meg abból is irtómód kitűnt!
Télen satyi ! Nyaráron pedig 2 Naponta mosni ! Mindig alaposan szárítsd meg és ne használd senki fésüjét. Van a korpábak egy olyan változata is, ami fejgomba ( doki mondta !) erre kevesen figyelnek. :D
És képesek ergó, szó szerint egy talált fésüvel is megfésülködni. Nem szabad !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!