Ezek mitől lehetnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves vagyok. 3 napig voltam arufeltolto egy áruházban. Eddig csak könyebb munkákat végeztek. De ez alatt a 3 nap alatt nagyon kifáradtam. Már 2 napja vége a munkának de azóta 2szer voltan lázas. Nem magas maximum 38.3. És azóta fojamatosan fájnak az izmaim. Nyilal a kezembe egy enyhe fájdalom. A fejem is fáj egy kicsit. És ha veszek egy nagyobb levegőt akkor kicsit fáj a bordáim alatt mitől lehet ez?? Egyszerűen attól hogy hirtelen belekezdtek ebbe a nekem nehéz munkába?2016. aug. 30. 19:45
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és azt kifelejtettem hogy azóta naponta többször is megyek wc re és puha a székletem de nem híg(folyékony). És kb egész nap szellentek
2016. aug. 30. 19:47
2/3 anonim válasza:
Szerintem túlterhelted a szervezeted, de esetleg valami vírust/bacit is bekaphattál. Elég higiénikus volt a munkád?
Elsősorban pihenésre van szükséged, igyál nagyon sokat, sok vitamin, diéta, ha jobban vagy kezdj el rendszeresen mozogni.
Ha nem leszel jobban pár nap pihi után, menj el orvoshoz, mert tuti komolyabb mint egy kimerülés.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors választ. Hát a higiéniárol csak annyit mondanék hogy egy rekesz sört kelett lemosnom amire valami ráfolyt és minimum 2 hetet rajta rohadt, penészedett. És utanna szunetre úgy mentem el hogy gyors kézmosás de lehetséges hogy nem voltam elég alapos. És az miatt. De a tünetek kezdenek egyre enyhébbek lenni. Ma már lázas se voltam. Ugyhogy szerintem nincs nagy baj. De ha később sem múlik akkor orvoshoz megyek.
2016. aug. 30. 20:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!