Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 18 éves vagyok és pattanásos...

18 éves vagyok és pattanásos az arcbőröm. Tudnátok segíteni hogy milyen vizsgálatokra menjek el, hogy végre kiderüljön az eredeti ok?

Figyelt kérdés
Kerülöm a lisztes ételeket,főként gluténmentesen laktóz és cukormentesen eszem.(xilitet használok) Sokféle krémet próbáltam már de nem igazán segítettek. Tudnátok segíteni hogy milyen vizsgálatokra menjek el, hogy végre kiderüljön az eredeti ok ?
2016. aug. 27. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyszerü: zsíros a bőröd és ezért eltömődnek a pólusok... Vegyél rossmannban vagy máshol arctonikot ami szárítja a bőröd. Én anno neugranormonnal is bekentem és szépen leszedte a pattanást :)
2016. aug. 27. 16:33
 2/2 szamo77db ***** válasza:
Én kamillás szappant használtam, de ma már nem kapható. De a langyos kamilla teás borogatást kipróbálhatod. Lehet, hogy beválik. Azért, ha nem javul, keresd fel a kozmetikai szakrendelést.
2016. szept. 10. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!