18 éves vagyok és pattanásos az arcbőröm. Tudnátok segíteni hogy milyen vizsgálatokra menjek el, hogy végre kiderüljön az eredeti ok?
Figyelt kérdés
Kerülöm a lisztes ételeket,főként gluténmentesen laktóz és cukormentesen eszem.(xilitet használok) Sokféle krémet próbáltam már de nem igazán segítettek. Tudnátok segíteni hogy milyen vizsgálatokra menjek el, hogy végre kiderüljön az eredeti ok ?2016. aug. 27. 13:17
1/2 anonim válasza:
Egyszerü: zsíros a bőröd és ezért eltömődnek a pólusok... Vegyél rossmannban vagy máshol arctonikot ami szárítja a bőröd. Én anno neugranormonnal is bekentem és szépen leszedte a pattanást :)
2/2 szamo77db válasza:
Én kamillás szappant használtam, de ma már nem kapható. De a langyos kamilla teás borogatást kipróbálhatod. Lehet, hogy beválik. Azért, ha nem javul, keresd fel a kozmetikai szakrendelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!