Üveggyapottól hörghurut?! Volt már valaki ilyen helyzetben?
Köszönöm a kedves szavakat! Hasonlóakat kívanok nekes is.
Másfelöl, ha csak ennyit tudsz hozzászolni az itt feltett kérdésekhez, inkább meg se szólalj.
Sajnalom ha szemet szurtam nektek, de akkor tisztazzuk a dolgokat.
21 eves vagyok, soha nem talalkoztam uveggyapottal ezelott. Egyik baratomek szigeteltek a padlast es pont naluk voltam es megkertek ra,hogy segitsek. Se O, se en, sem pedig az anyukaja nem vett fel maszkot, es nekik semmi bajuk nem lett. Nekem kiskorom ota gyengebb a tudom, 3x volt tudogyulladasom, a mandulaim is gyakran be voltak gyulladva, amibol egybol kovezkeztetni lehet,hogy a legzorendszerem nem eppen szuperal jol. De ez mind mellekes. Es nem modositottam semmit a "tortenetemen". Nem hetekkel ezelott tortent ez, hanem napra pontosan augusztus 12-en. Ra egy hetre(vagyis most hetvegen) elmentem egy egeszseghazba, ahol megvizsgalt egy orvos. Irt fel Paxirasolt, es javasolta,hogy menjek el haziorvoshoz. Ma ez meg is tortent. Nem ertem ezzel mi a problematok. Mar az is baj, ha az ember probalja megerteni a helyzetet. Eleg kiabrandito,hogy az emberek igy allnak egy masik ember problemajahoz. Koszonom a hatalmas segitseget. Embersegbol jeles!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!