Mitől fingok ilyen büdöset? (Ez komoly kérdés. )
Kb. fél éve elég gyakran előfordul, hogy nem a szokványos szagokat eregetem, hanem valami furcsa, vegyszerhez hasonlókat, amiktől felfordul a gyomrom. Mérgezés nem lehetséges, étellel sem tudom összefüggésbe hozni.
Létezik valami betegség, amire ez jellemző?
Lehet nem ártana egy orvos, aki kinyomozná mi állhat e mögött.
Ui. egy kicsit szebben is megfogalmazhattad volna a kérdésed..
Ha nem rágjuk meg az ételeket rendesen, nem keveredik megfelelően nyállal, a nagyobb ételdarabkák belsejében a biogázerjesztő baktériumoké lesz a főszerep.
A biogázerjesztő baktériumok az oxigénhiányos táplálékban keletkeznek nagyobb számban.
Köszönöm a válaszokat.
Ez a probléma csak időnként jelentkezik. Allergiáról nem tudok.
Szia!
Kiderült mi volt neked? Én ezzel meg lágy széklettel megyek intolerancia tesztre. Veled mi lett végül?
Hm érdekes akkor magától helyreállt.. Fél évig tartott pedig? Az nem semmi :D
Nálam most sokan azt mondják stressu tud ilyet okozni, mert attól mehet is a has és büdös a dolog.. És tény hogy én idegeskedem sajnos.
Egy évnél tovább tartott, csak volt egy fél év, amikor gyakran és erősen jelentkezett. Szerintem nem stresszeltem többet, mint egyébként.
Nem volt vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!