Pontpontvesszöcske12 kérdése:
Segítség! Beteg vagyok!?
Figyelt kérdés
Nos, a történet erről a dologról kb. 3 hónapra nyúlik vissza, amikor is furcsa érzéseim voltak a beleimben alhasamban stb. Nem tudtam normálisan üríteni, nem éreztem magam kiürültnek, meg voltam terhelve. Azóta voltam orvosnál, laborban. Mindannyian azt mondták hogy semmi bajom, azóta a súlyérzés el is múlt, de még mindig nem érzem kiürültnek magam, és nem tudok üíteni normálisan. Volt ultrahang, vérvétel, vizelet vizsgálat, és rektális vizsgálat. Mind jó lett, csak egy jelentéktelen aranyeret találtak, azt mondták elmúlik. Nekem ez 3 hónapja van nem tudom mi, váltakoznak a tünetek. Segítséget kérek, nem tudom bebeszélem-e vagy tényleg baj van?2016. aug. 20. 15:16
1/5 anonim válasza:
Ha minden vizsgálat jó eredménnyel zárult akkor nagy valószínűséggel minden rendben és csak beképzeled magadnak vagy stresszelsz.
2/5 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatnád azt, hogy megvizsgálod a táplálkozásodat, elég egészséges-e, mennyire rostdús stb., és azon változtatsz valamit. Béltisztító kúrát is próbálhatsz.
3/5 anonim válasza:
Milyen gyakran ürítesz?
Ami még lehet, hogy a bélfaladon lerakódott salakanyag miatt van.
Arra a patikában vehető natur Mályva tea tökéletes ( nem más gyógynövényes kevert tea hanem SIMA NATÚR MÁLYVA)kb 700ft fele van.
4/5 anonim válasza:
Ja és semmi cukor meg ízesítés! Csak meleg víz s maga a tea.
5/5 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam ezeken, pl. ricinusolaj.
2016. aug. 21. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!