Szemölcsöt hogyan tudok a leggyorsabban eltüntetni házilag (nemi szerven)?
Na, megvan az orvosi ajánlás is:
Nem engedi átmásolni a szöveget, erre keress az oldalon:
"Néha nem könnyű észrevenni a"
"Néha nem könnyű észrevenni a szemölcsöket vagy különbséget tenni a nemi szervi szemölcsök és a nemi szerveken lévő más képletek- mirigyek, szőrtüszők stb. között. Ezért mindenképpen szakemberhez kell fordulni, ha valamilyen növedéket észlel a nemi szervek területén.
Azokat, akiknek nemi szervi szemölcsei vannak, ajánlatos más STD (nemi úton terjedő betegség) fertőzés irányában is kivizsgálni: Chlamydia, Gonorrhoea, HIV, Szifilisz, Hepatitis B."
Nekem is volt ilyen, állandóan véreztek, leestek, kiújultak. Műtéttel leégették, majd kaptam gyógyszert, és nem jöttek elő azóta (jópár éve).
6: Sajnos 6 hetes várólista volt oda már 2 évvel ezelőtt is.
Bármelyik bőrgyógyászatra lehet menni STD-szűrésre, lakhelytől függetlenül. Nálunk, belvárosi kerületben így is 3 hétre előre kaptam csak időpontot 2 éve.
Ha nőről van szó, van lehetősége hüvelyváladékot kivenni és laboratóriumba vinni, és 2-4 napon belül eredmény van ebből.
Elvileg vannak kórokozók, amik úgy is meglaknak a méhnyakban, hogy a hüvelyváladékben nem jelennek meg, és méhnyakból csak orvos vehet mintát - ez az egyetlen tényező, amiért várólisták vannak, hogy kevés az orvos - , de 99%-ig biztos eredmény nyerhető hüvelyváladékból is, ezt bármelyik laborban meg lehet beszélni, hogy milyen módon tudod megfelelően tárolni és bevinni a mintát nekik.
A teljeskörű STD-szűrés egyébként sem ingyenes, bizonyos kórokozók kimutatásáért fizetni kell akkor is, ha állami rendelőben dolgozó orvossal végeztetitek.
Engem soron kivül fogadtak mert volt Syphilis és soron kivül is fogadnak ha valami van
( szerncse a szerencsétlenségben )
Nem értem. Tehát szifiliszre utaló tüneted volt?
Mert hogy van-e szifiliszed, azt csak vizsgálattal lehet kimutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!