39 fokos lázat okozhat lelki probléma?
Figyelt kérdés
Ja meg 159 es CRP-t?2016. aug. 19. 10:22
1/4 anonim válasza:
Nem.A lázat és a 159 CRP-t is valamilyen gyulladás okozza.Az meg nem lelki eredetű.
2/4 anonim válasza:
a lázat baktérium okozza..ezért a szervezet növeli a hőmérsékletet, mert a baktériumok azok a kis pici gyenge dolgok amik már a meleg víztöl meg a savaktol meghalnak. De az fehérjék érzékeny vegyületek,oldatban van 1 részük a szervezetbe,és az oldatukbol melegités hatására kicsapódnak és a kicsapodott fehérje ami eddig oldatban volt már nem vesz részt az életmüködésben szoval inkabb csillapitsd le....volt nekem mar 39,6 os is..nem hinném hogy lázat lelki baj okoz és nem baktérium/virus..
3/4 anonim válasza:
Ha nem is így közvetlenül, de okozhat. A stressz és a lelki problémák gyengítik az immunrendszert, ezért könnyebben összeszedhetsz olyan betegséget, amire a szervezeted lázzal reagál.
4/4 anonim válasza:
Nekem vesemedence gyulladás produkált 40.0 fokos lázat. Párom nem hitt a szemének mikor latta, harom különböző lázmerővel is ugyanezt mérte. Vitt is az ügyeletre egyből. Na, akkor meg voltam győződve róla, hogy megdöglök.
Nem is voltam messze tőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!