Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak, ha kb.3 percenk...

Mit csináljak, ha kb.3 percenként előbújik az aranyerem?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt délután jött ki a golflabda nagyságú aranyerem (ez volt első eset). Másnap elmentem a sürgősségire, ahol felírtak egy doboz Reparon végbélkúpot, kamilla ülőfürdőt javasoltak, és azt mondták, hogy egy nap múlva menjek el a sebészetre. Kiváltottam a végbélkúpot, használtam, aztán este ülő fürdőztem is. Ma elmentem a sebészetre, ahol visszanyomták, és azt mondták, hogy ha kijön, nyomjam vissza, és közbe használjam a kúpot is. Amióta itthon vagyok kb. 3 percenként nyomogatom vissza, mert kijön. Mitévő legyek?

2016. aug. 15. 12:25
 1/1 anonim ***** válasza:
azt tedd amit mondtak a dokik, ha nem javul akkor meg vissza kell menned a sebészetre és jelezni hogy a panasz még fennáll és akkor valószínű műteni kell
2016. aug. 15. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!