Petefeszek cisztam van szerintetek elmulik?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne valami tanacsotok hogy mul el Vagy lenne valami tea amitol elmulik a cisztam nagy bajban vagyok de halottam azt is hogy a cickafark tea jo ra mi igaz ebbol?? En most kulfoldon elek a parommal szerintetek itt lehet kapni cikafark teat??2016. aug. 8. 23:46
1/3 anonim válasza:
Biztos lehet kapni, de hogy a ciszta nem múlik el tőle, az szinte biztos. Ha nem okoz gondot /erős vérzés, fájdalom, menstruációs zavar / , akkor ez nem akkora gond, a legtöbb nőnek van.
Ha külföldön élsz is, ott is csak van nőgyógyász, és remélhetőleg van eü.kártyád.
2/3 anonim válasza:
El szokott múlni, nekem is volt, multicisztásak voltak. Sok séta, kímélő sport, szénhidrát csökkentése (fehérliszt és finomított cukor száműzése) mellett elmúltak.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat megnyugtato volt ! Remeljuk igy lesz nem akarom hogy kivegyek a mehemet Es ne lehessen gyermekem 😢😢😢😢
2016. aug. 9. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!