Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Eggyes tipusu cukorbetegségre...

Eggyes tipusu cukorbetegségre gyógymód van?

Figyelt kérdés
Esetleg tea... Bármi ami javit rajta?

2016. aug. 5. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Tea?

Inkább egy új hasnyálmirigy kellene, amiben még működnek a béta-sejtek, aztán megtanítani a szervezetet, hogy ne nyírja ki ezeket!

A tudomány jelenlegi állása szerint csak az inzulin adagolás segít.

2016. aug. 5. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Én egy megfelelő, igencsak szénhidrátszegény étrenddel próbálkoznék, de persze óvatosan, mert nem mindenkinek jó ám az sem, bármennyire is logikus. Komoly betegségről van szó, nem akarok felelőtlenül tanácsokat osztogatni, de igenis van egyes és kettes típusú cukorbeteg is, aki ezt az utat követi s neki bevált. De ismétlem, nem mindenkinek megy ez így.
2016. aug. 6. 00:28
 3/7 zsuzsycs válasza:

Megfelelő étrend, testmozgás.

A te szervezeted nem termel inzulint, olyan gyógynövény pedig nem létezik (tudtommal) ami inzulint termelne a szervezetedben ill. vinne be... Viszont táplálékkiegészítők szedésével, teákkal igenis erősítheted a szervezeted, az immunrendszered. Tudok neked ajánlani valamit, ami e téren segíthet, mert úgy látom nyitott vagy a természetes, más fajta "gyógymódokra" is. Erről privátban tudok írni, amennyiben érdekel.

2016. aug. 6. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Kettes, én ezt a tanácsot senkinek nem osztogatnám. Apum 1-es tipus és majdnem belehalt. Egy hét diéta után az intenzíven kötött ki 30-as cukorral...

Kérdező, nem tudom ismered-e Gyuri bácsit, a bükki füves embert. Neki van egy teája ami elvileg csökkenti a vc szintet. Nem gyógyít meg, de kevesebb inzulint kell beadnod. Én friss 1-esként most fogom ezt elkezdeni inni. Esetleg írhatok majd tapasztalatot :)

2016. aug. 23. 15:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolat. Utolsó tapasztalatod viszont érdekelne.
2017. jún. 25. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Kipróbáltam a teàt. Hát nekem nem èrt semmit...

2017. jún. 25. 15:13
 7/7 anonim válasza:

En is kiprobaltam a teat, 1es cukros vagyok mar lassan egy eve. a teakeverek igazan a 2eseknek segit, csokkenti az inzulin rezisztenciat, ami naluk fenn all. 1es tipusukent viszont ilyesmi problema nem all fenn, hanem az inzulin nem termelese. Sajnos nekunk nem segit ez a tea annyit, de nem mondanam, hogy abszolut semmit. Ki lehet probalni, mikor engem diagnosztizaltak meg eleg rosszul ment a taplalek szamolgatas, igy sokszor erre a teara tamaszkodtam. Aztan idovel azt vettem eszre, hogy mar nem hat. Megeri mindenesetre egy kort futni vele.

Amik viszont tenyleg segitenek levinni a cukrot a kovetkezok:

-fahej ! ez leginkabb. ha csinalok egy kis zabkasat, mindig megy a tetejere.

-savanyukaposzta nyersen

-viz ! sok folyadek, a viz

-na es a sport. szamomra egetrengeto kulonbseg, van mikor sok a munka es egy hetig nem tudok edzeni, ilyenkor meg is latszik a cukromon.

Edesanyammal a diagnozis elso napjatol kezdve kutatjuk a mindenfele lehetosegeket, hogy ha nem is a teljes gyogyulas, de nem diabeteszes ertekeket mutasson a cukormero. Sajnos az inzulint nem tudjuk csak kulsoleg injekcioval vagy pumpa stbvel potolni. De en nagyon remenykedem egy gyogymodban. Kulfoldon ugy tunik, hogy egy Daniel nevu ember le tudta tenni az inzulint vegleg. Igy most rengeteg kutatas folyik ezzel kapcsolatban, remelhetoleg eredmenyeket is latunk a jovoben ! :)) Kitartas mindenki !

2017. aug. 16. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!