Ébredéskor miért látok villogó fényeket?
Figyelt kérdés
Olyan mintha egy hatalmas fura pirosan villogó pók mászna,tehát mozog. Többször láttam már ilyet. Pár másodperc alatt elmúlik.2016. aug. 4. 06:53
1/8 anonim válasza:
Retinaleválás előtti jel is lehet a fényvillanások látása, tehát sürgősen menj el szemészetre, hogy ezt kizárják, vagy ha az, akkor kezeljék.
2/8 anonim válasza:
Mindenképpen menj el a szemészetre.
3/8 A kérdező kommentje:
Kicsit hasonlit a migren aurámra, de mégsem olyan és sokkal rövidebb. Ami érdekes, hogy csak ébredés után jelentkezik.
2016. aug. 4. 12:59
4/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy mikor, mitől, meddig tart, amit közöltél, az egyértelműen szemészeti téma, ahová a saját érdekedben mielőbb menj el.
5/8 A kérdező kommentje:
A retinaleválásnak utánanéztem és azt írták, hogy rövidlátóknál fordul elő. Én évek óta az vagyok, szemüveget is viselek, de a dioptria nem annyira súlyos. Csak mondom, az a furi, hogy amúgy nem látok ilyet soha, csak ha ébredek...
2016. aug. 4. 13:04
6/8 A kérdező kommentje:
Igen.az lesz, köszi
2016. aug. 4. 13:05
7/8 anonim válasza:
Ha migrénes vagy, akkor attól is lehet.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen. Auras migren a neve. A fejfajast cikazo, villogo fenyhatasok is kiserik, jobban mondva az eros fajdalmat ez elozi meg. Lehet persze ettol is, csak amit ebredes utan latok, az masmajta fenyjelenseg es nem jon utana fejfajas, bar nem minden auras migren jar fajdalommal.
2016. aug. 4. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!