Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez így normális?

Ez így normális?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt többször is volt hasmenésem.Viszont tegnap elmentem wc-re,olyan érzés volt mintha hasmenésem lenne..közben amikor megnéztem egy szinte vízszerű anyagot láttam,kisebb mennyiségben.A nap folyamán többször is előfordult..mindíg csak egy kis mennyiség,és most reggel is.Néha volt benne egy kis sárgás hasmenés is..de nem mindíg.Tegnapelőtt óta normálisan székletem nem volt..csak ez jött belőlem.Ilyet még nem tapasztaltam,tehát kicsit mé vagyok ilyedve?Csak egy gyomorrontás,bekaptam valami bacit..vagy komolyabb lehet?
2016. aug. 3. 07:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Bélhurutnak tűnik, igyál üres kamillateát, enni inkább csak egy kis főtt krumplit, rizst.
2016. aug. 3. 07:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊 most megnyugodtam
2016. aug. 3. 07:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Szigorú diéta, sós ropi, sós vízben főtt burgopnya és sok folyadék, széntabletta, ha 3 nap alatt nem javul, akkor menj orvoshoz.
2016. aug. 3. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!