Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyha 5 hónapja nincs menzesz...

Hogyha 5 hónapja nincs menzeszem, hullik a hajam,49 kg vagyok 168 cm-hez, de még fogyni szeretnék, akkor anorexiás vagyok?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy kövérnek látom magam csak sok a háj rajtam, zsírból szeretnék fogyni, hogy tehetem meg, hogy az izmaim megmaradjanak és a zsírom lemenjen?
2016. aug. 1. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Reggeli éhgyomros kardio edzéssel. De ekég aggasztó dolgokat írsz. Hormonvizsgálat jó lenne.
2016. aug. 1. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szinte kizárt, hogy sok háj lenne rajtad. Egyik jó barátnőm 165 centihez volt 48 kiló, csirke karokkal és lábakkal, lapos hassal, másik 170 és 48 kiló, éhségkockákkal és három éve elmaradó menzesszel. Inkább hízni kéne, az legyen izom! Hiába adod le a maradék zsírt (ami hozzátartozik a nőiességedhez), nem attól vagy formátlan, hanem az izmok hiánya miatt.
2016. aug. 1. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Te már pszichológiai eset vagy. Nem csak testbe vagy gyengw nagyon , hanem fejbe is.
2016. aug. 1. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen kizárt, hogy 168 centisen 49 kilóval "sok háj" lenne rajtad, ehhez az kéne, hogy annyi izmod legyen, amivel már az ágyból se bírnál kimászni. Ha izmosodni akarsz, akkor izmosodj, ez OK, de fogyni ne akarj semennyit. Ez biztosan testképzavar és az egyéb problémáid se hangzanak jól.
2016. aug. 1. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, Te is tudod a választ, csak megerősítést kérsz.

Az étkezésről nem írtál: eszel rendesen?

Első lépésnek jó, ha itt kérsz segítséget, de ne állj meg, hanem fordulj szakorvoshoz, a szervezeted már elég egyértelmű jelzéseket adott.

Olyan női jelképektől szabadulsz meg a "hájad" mellett, amelyek nélkül kevésbé vagy nő. Remélem, találsz valakit, aki segít helyrerángatni az énképed.

2016. aug. 1. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!