Szerintetek van okom aggódni? Esetleg ez valamilyen betegség? A többi lent.
Reggel felkeltenek, hogy elszabadult a kutyám, én felveszem, és egészen a házikójáig cipelem, kb. 10-15 métert. Ezt követően, nehézlégzést tapasztaltam elég sokáig, majd a bal karomnál, nyakamnál és vállamnál is volt kisebb fájdalom, kb. 2-3/10-nek tudnám besorolni.
Szóval elég gyengén fájt, és a jobb felemen is tapasztalok ilyent, nem tudom minek beazonosítani.
Mellesleg előző nap nagyon kiborult, felidegesedtem és pánikoltam is. Hajlamos vagyok a pánikrohamra, de akkorára már lenyugodtam.
Mellékesen voltam már orvosnál, ugyan ilyen tünetekkel+ mellkasi fájdalom, de nem látta értelmét a vizsgálatnak.
Szerinte izombetegség, szerintem más, mert hogy szúr is néha, de szorítás és egész testes zsibbadást szerencsére még nem tapasztaltam.
Kor 21
Nem férfi
Mellesleg hajlamos vagyok a hipochonder lenni, állítólag...
Probalj meg jobban odafigyelni a tartasodra es kiderul :) viszont valoban nem valami jo pont a tulsuly sem:/
(Nekem tenyleg a tartasom volt a baj egyebkent, kardiologian se talaltak semmi bajt)
Ha pánikbeteg vagy, ott tipikus tünet a nehézlégzés, szívtájéki és onnan karokba (főleg balba) kisugárzó panaszok.
Karót nyelve meg persze senki nem tud ülni. Itt egy tipp:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!