Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Régóta tartó hólyag fájdalmat...

Régóta tartó hólyag fájdalmat mi okozhat még?

Figyelt kérdés
Június elején kezdődött hasfájással az egész, természetesen azonnal mentem dokihoz, aki méhgyulladást állapított meg és a hólyagom is érzékeny volt. kaptam rá antibiotikumot, a méhgyulladás elmúlt, de a hólyag probléma mégjobban fellángolt, akkor már égett a húgycsövem, gyakori inger stb. visszamentem dokihoz, aki adott nolicint, de nem használt. utána belgyógyászhoz mentem, vizelettenyésztés, hasi UH, minden volt, persze negatív lett mindenre. nőgyógyászati vizsgálat szintén, de a hólyagom tapintásra még mindig érzékeny így 2 hónap után is, és fájdalmat okoz az alhasi területen is, ugyan nem folyamatosan,de ennyi idő után már idegesítő, főleg azért is mert betegségtudatot kelt. a dokik szerint próbáljak megnyugodni, használjak természetes gyógymódokat.valakinek van ötlete hogy mit használhatnék, és mitől lehet hogy még mindig fáj a hólyagom? előre is köszönöm a válaszokat. 24/L
2016. júl. 30. 09:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Csináltak hólyagtükrözést?

Ha MINDEN ok ki van zárva, akkor lehet hólyag szindrómára gyanakodni. De szimplán az is lehet hogy meggyengült a hólyagod.

2016. júl. 30. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!