Mi lehet az oka? - a bal bordaív alatt rendszeresen fájdalmat érzek. Főleg éjjel, - de már egy éve. A háziorvosom csak legyint: "bármitől lehet. "
Válts háziorvost, az ilyesmi nem játék. Nekem is letojták, 3 hónapja olyan fájdalmakkal élem a mindennapjaimat egy ugyanilyen bal oldali borda alatti fájdalom miatt, hogy folyamatosan be vagyok már gyógyszerezve hogy ne hányjam össze magam.
A háziorvosnak meg kell mondani, hogy kérsz beutalót belgyógyra meg pulmonológiára első körben, aztán ha ott nem találnak semmit akkor go tovább reumatológia majd neurológia. A beutalót neki kötelessége kiállítani, időpontot meg már úgyis a beteg kér magának, de készülj fel, én 3 hónapokra kaptam, úgyghogy szeptember lesz mire szakemberek elé kerülök. Ne szarakodj vele, kérd ki az időpontokat, és a beutalókat. Ha addigra rendbe jönnél, le még ezerszer lemondhatod, de ha rosszabb lesz?
Jó figyi, nem véletlenül nem mondtam lehetőségeket, mert utána meg rádolgozol fejben, de ha fontos, akkor sorolom:
Ott van a lép; ahol szintén probléma lehet még az a lépkanyar; illetve a vastagbél; és a tüdő bal lebenye. Ezeknek a legapróbb gyulladástól a rákig bármi bajuk lehet, mind jelentkezhet ilyen fájdalommal. Lehet még a gerinc háti szakaszának csigojáitól eredő probléma is. Vizsgáltasd ki mindenképpen! Jobbulást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!