Sűrűn hányok refluxos vagyok es migrénes. Hova forduljak?
Figyelt kérdés
Bármit eszek visszajön. A fejem is fáj nagyon. 4 honapja rekesz sérvet állapitottak meg de bármilyen gyógyszert veszek be nem használ.
Állandóan járom az orvosokat de semmi előrelépés nincs .
Hova forduljak?
2016. júl. 24. 14:06
1/7 anonim válasza:
Ha az akadémikus orvosoktól várod a refluxod meggyógyítását, tévedsz.
2/7 anonim válasza:
Gasztroenterológia minél előbb! Ott adnak gyógyszert is refluxra! Továbbá gyógyszer helyett tudom javasolni a Salvus gyógyvizet! Amióta ezt iszom, én elhagytam a gyomor gyógyszereimet!!! Ezenkívül refluxnál oda kell figyelni a táplálkozásra is: ne igyál szénsavas italokat, ne egyél hagymát, paprikát (és olyan kaját se, amiben ezek vannak), főtt paradicsomos dolgokat nagy ívben kerüld ki!!! Kerüld a stresszt és a dohányzást! Ha ezeket a tanácsokat betartod nem lesz szükséged gyógyszerre sem! Én is sokat kínlódtam a reflux- al és a vele járó hányással, de amióta betartom ezeket, kutya bajom ;)
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha migrénes is vagy, akkor gondolom sok fájdalomcsillapítót is szedsz, ami nem tesz jót a gyomornyálkahártyának!!! Az erős fájdalomcsillapítók is okozhatják a refluxot!!! Figyelj arra, hogy csak akkor vedd be, ha nagyon muszáj, illetve lehet hogy másik gyógyszert kéne szedned a migrénre!
4/7 A kérdező kommentje:
Nem varom azt hogy csodát tegyen az orvos de azt nem tudom elviselni ha 1 pohár viz utan is hánynom kell.
Rendszeresen szedek a gyomromra gyógyszert 3-4 honapja voltam tükrözésen ismét.
Odafigyelek magamra de ez már nem elég. Lúgosító étrendem van és még így sem az igazi...
2016. júl. 24. 19:01
6/7 anonim válasza:
Azt végképp nem értem, hogy miért indít valaki el egy témát és aztán eltünik.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tűntem el csak a dolgaimat intéztem.
2016. júl. 27. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!