Cseppentsek a szemembe?
Figyelt kérdés
7 nappal ezelőtt volt nálunk egy kötőhártya gyulladással megfertőzött ember. Tegnap észrevettem, hogy kezd pirosodni a szemem, viszont fájni még nem fáj. Cseppentsek bele? Mivel édesanyámnak is volt ilyen problémája az orvos írt fel szemcseppet és azt mondta, probléma esetén én is ugyanazt használjam. Várjam meg amíg elkezd fájni-ezt azért nem szeretném mert jövő héten megyünk nyaralni- vagy már most kezdjem el a kezelést? A pirosodás mértéke nem nagy csak azt lehet észrevenni, hogy egyre "eresebb" a szemem, illetve mintha lefelé haladva kicsit sárgább is lenne. Előre is köszönöm a válaszokat!2016. júl. 23. 13:19
1/2 anonim válasza:
Ha nem járt le a szemcsepp, és nem közösen használtátok, akkor, én elkezdeném. De legjobb gyorssegély, a patika, ott talán?! adnak friss, vény nélkül kiadható szemcseppet
2/2 homo ludensz válasza:
A kötőhártyagyulladás csak úgy a levegőben nem terjed. Kezet fogtál vele? Megölelted? Utána megdörzsölted a szemed?
Kötőhártyagyulladást nem csak fertőzés okozhat,huzat,allergia valamilyen virágporra,ívfény hegesztéskor és még sok más.
Holnap ha kinyit a patika kérj vény nélküli szemcseppet és olvas el a mellékelt tájékoztatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!