Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pánikos, meghalós dolog?

Pánikos, meghalós dolog?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Huu hol is kezdjem?! 22 éves lány vagyok, kint dolgozom Angliában és pánikbeteg vagyok! intenziv munkaba 2 napja kezdtem bele, elég sokat voltam itthon, akkor is jelentkezett kisebb roham meg egy kis mellkas szurkálás!Mióta elkezdtem dolgozni jobban pánikolok és munka után órákig gyorsan ver a szivem, nyom a mellkasom, mindenhol szurkál egy kicsit...tegnap este jobban megijedtem akkor a mellkasom is és a hátam is fájt nem tompa nyomás meg feszités csak néha oda nyilall. meg például amikor izgulok vagy ideges vagyok, fájni kezd a bal karom.. ez csak a pániktól lehet a sziv fájás vagy valami nagyobb probléma.. mikor elalszom és felébredek mindig elmulik.. csak tapasztalatokat szeretnék kapni, aki hasonló helyzetben van.. elore is koszonom :)
2016. júl. 23. 12:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez pánik simán. Nem halsz meg, viszont kezeltetned kéne.
2016. júl. 23. 12:20
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyon remélem.. néha úgy érzem na most vége, leáll a szívem és ennyi volt!
2016. júl. 23. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!