Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tegnap délután utolért az...

Tegnap délután utolért az influenza 2 napja tart. Tegnap ettem 3 virslit reggel illetve 3 pudingot. Ma akármit ettem kihánytam 3x hánytam és jelenleg egy banánturmix van bennem. Tipp?

Figyelt kérdés
a kérdésem az lenne hogy fogyni fogok? vagy hogy kerülhetném el a fogyást?? mivel 2 éve edzek és 76 kiló vagyok,megszeretném tartani ezt a testsúlyt.. mit egyek? amitől nem hányok illetve mi a legjobb és leggyorsabb gyógymód?
2016. júl. 19. 11:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül hánysz. A szervezetednek most valamire nincs szüksége. A virsli, meg a puding pláne nem jó ilyenkor.

Pihenj sokat, igyál szénsavmentes vizet vagy pici citromos vizet, szellőztess sokat, az ágyneműt is többször cseréld el, masszírozzák meg kicsit a talpad, egyél valami teljes kiőrlésű kenyeret, pékterméket, de csak keveset, szedj be magneB6-ot, igyál kamillateát pl. és fogadd el, hogy most valószínűleg valamennyit fogysz.

Leggyorsabb gyógymód a pihenés, folyadékfogyasztás (nem szénsavas, nem cukros cuccok), gyomorkímélő, epekímélő étrend (ls. net.)

2016. júl. 19. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor mindig sós főtt krumplit ettem. Ilyenkor nem szabad pudinggal meg turmixxal kinlódni.
2016. júl. 19. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Hányás után banáűnturmix nem volt jó ötlet, jobb lenne ha 1 napot koplalnál és csak sok folyadékot innál, és holnaptól szigorú diéta pár napig. Semmi zsíros, tejes, fűszeres dolog, gyümölcs sem jó ilyenkor.

Egyél sós ropit, sós vízben főtt krumplit, kétszersültet, majd üres pirtóst teával. A most leadott kilóidat gyorsan vissza fogod szedni, ha már nem leszel beteg.

2016. júl. 19. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!